Спортното облекло безспорно е едно от любимите ни видове облекло и вече отдавна е част от ежедневния гардероб на много хора. То ни носи комфорт, функционалност и неповторим спортен стил, който можем лесно да внедрим във всяка една спортнo-елегантна визия.  

Ако стилът ви на обличане в ежедневието е спортен, то със сигурност ще оцените удобството, което оригиналните спортни дрехи предлагат.  Изборът на оригинално облекло със сигурност гарантира високо качество, удобство и хубава визия. 

Така че ако искате изглеждате добре и да се чувствате комфортно в кожата си, докато практикувате любимия спорт или ви предстои динамичен и изпълнен със задачи ден, оригиналните спортни дрехи и обувки са най-добрия избор за вас.

Причини защо да си купим оригинално спортно облекло

Източник на изображение: Pexels

Една от топ марките за качествени спортни дрехи и обувки е Under Armour . Тази американска марка се счита за сравнително нова на пазара, предвид факта, че е основана през 1996-та година. Всичко започва с една идея за спортна тениска, направена от дишаща материя, която е хрумване на основателя на марката Кевин Планк.

Причини защо да си купим оригинално спортно облекло

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Марката е подходяща за тези хора, които искат да надминат възможностите си при спорт  и искат възможно най-доброто качество по отношение на спортното си облекло. Тя предлага богата гама от модели висококачествени спортни дрехи и обувки за различни видове спорт. 

Сред колекциите от марката ще откриете спортно облекло за бягане, джогинг, колоездене, фитнес, кросфит, футбол, софтбол,  баскетбол, волейбол, бейсбол, голф, туризъм и планински преходи,  ски, сноуборд,  кънки на лед. 

Кои са основните предимства на оригиналното спортно облекло?

Причини защо да си купим оригинално спортно облекло

Източник на изображение: Pxhere

По-високо качество

Качеството на изработката е едно от основните неща, които отличават оригиналните спортни дрехи  и обувки от неоригиналните.

Водещите спортни марки, каквато е Under Armour, използват иновативни технологии в производството на своите дрехи и обувки. Една от тях е  Moisture Transport System, която присъства в материите на спортното облекло Under Armour. Тя позволява отлична защита  от влага и прави дрехите на марката супер комфортни за носене дори когато навън е горещо. Благодарение на тази технология материите на дрехите пропускат потта и съхнат бързо.Това ги прави съответно ценени от феновете на спорта.

Причини защо да си купим оригинално спортно облекло

Източник на изображение:Pexels

Сред колекциите на американския спортен бранд ще откриете спортно облекло както за топло време, така и за зимни температури. Докато при летните спортни дрехи материите осигуряват бързо съхнене и проветрение, материите на зимните спортни дрехи са направени така, че да осигуряват едновременно съхранение на топлината, вентилация и удобство при носене. 

Спортното облекло на марката се дели също на няколко вида според кройката- компресионно, прилепнало, следващо формата на тялото, полу-прилепнало, с широка кройка.

Зимното спортно облекло на Under Armour е изработено от олекотени материи, които благодарение на своята еластичност предлагат свобода при носене. 

Спортната марка предлага и всесезонно спортно облекло, което комбинира качествата на лятното и зимното облекло. То има способността да се адаптира към температурни промени, да спомага за регулирането на телесната температура, да предлага проветрение и да предпазва от влага и изпотяване.

По-дълъг живот 

Знаем, че оригиналното облекло е обикновено на по-висока цена  спрямо неоригиналното. Но цената му е оправдана, тъй като то е   по-устойчиво на износване и пране без да промени вида си, което гарантира по-дълъг период на носене.

Причини защо да си купим оригинално спортно облекло

Източник на изображение:Pxhere

По-голям комфорт

Спортното облекло с оригинален произход се отличава и с по-голямо удобство.То е толкова удобно, че се превръща във “втора кожа” и може да бъде носено продължително време при всеки тип спорт без да създава дискомфорт.

Без значение дали се нуждаете от нов спортен аутфит за любимия спорт или пък желаете ежедневният ви аутфит да ви предлага максимален комфорт, няма да сгрешите, ако заложите на Under Armour.

Уникален дизайн 

Безспорно хубавият дизайн е още едно от нещата, които отличават висококачествените спортни дрехи и обувки от репликите. Обикновено спортното облекло на пазара се среща в разнообразие от дизайни – от семпли и едноцветни  до разноцветни  и отличаващи се. 

Облеклото на Under Armour например се характеризира с изчистен универсален дизайн, който може да бъде съчетан с различни модели спортно-елегантно облекло.