Отдавна обмисляте да смените мебелите в дома си. Разглеждате списания по интериорен дизайн, четете статии за най-новите тенденции при мебелите. Обмисляте всичко до най-малкия детайл и вече сте почти готови да започнете промяната. Остава ви само да се спрете на магазин за мебели, който може да ви предложи подходящото обзавеждане за кухнята, трапезарията, детската или спалнята.

Мебели Мондо – царството на мебелите

Предполагаме, че ако до сега не сте пазарували от Mondomebeli.com ще сте скептични, като ви кажем, че това е вашият магазин за мебели. Ние разбираме, че няма как да ни се доверите на сляпо, затова нека ви разкажем малко повече за този магазин.

Какво предлагат от Мебели Мондо?

Вече 13 години мебелни магазини Мондо предлагат на своите клиенти широка гама от мебели с най-високо качество на много достъпни цени. Всички продукти, които ще откриете и в онлайн, и в представителните магазини на Мебели Мондо са съобразени не само с най-новите тенденции при обзавеждането, но и с потребностите на хората, които ще ги закупят и поставят в домовете си.

Защо клиентите обичат Мебели Мондо?

• Предлагат качествени мебели

За Мебели Мондо е важно клиентите им да са доволни от покупката на нужното им обзавеждане и да се върнат отново, когато решат да подменят още някоя мека мебел, маса, стол или библиотека. Затова предлагат единствено мебели, които са изработени качествено, от модерни материали и които са преминали през редица тестове и отговарят на всички изисквания и стандарти за качество.

• Пазаруването е изключително лесно

Компанията разполага с 14 големи магазина в различни градове на страната. Така всеки, който има нужда от модерни и комфортни мебели може лесно да открие най-близкия реален магазин на Мебели Мондо.

Клиентите, които нямат време или възможност да посетят шоурумовете, могат да влязат на страниците на онлайн магазин Mondomebeli.com, да разгледат всички продукти и да закупят желаните мебели бързо и изключително лесно (буквално с няколко клика).

• Цените са повече от достъпни

Някак си свикнахме, че качествените и луксозни мебели не са по джоба на всеки. Мебели Мондо опровергават това схващане, предлагайки модерни, красиви, удобни и качествени мебели на достъпни цени. Цените на масите, диваните, столовете, спалните, които от веригата магазини предлагат са съобразени с реалната покупателна способност на българските потребители.

И това не е всичко. За да намалят още повече финансовото натоварване при покупката на нови мебели, от Мебели Мондо регулярно предлагат различни продукти с много големи отстъпки.

• Предлагат покупка на мебели на изплащане

Всеки клиент, който иска да закупи мебели от Мебели Мондо може да направи покупката си и на изплащане. Предлагайки подобна опция, от веригата мебелни магазини са от помощ на всеки, който не иска да чака с месеци, преди да закупи всичко, което му е необходимо, за да направи дома си още по-модерен, уютен и комфортен.

• Изпълняват индивидуални проекти

Клиентите, които разполагат с маломерни или нестандартни жилища трудно намират готово кухненско обзавеждане, което да им пасне. Затова от Мебели Мондо предлагат изработка на мебели и кухненско обзавеждане по индивидуален проект. Така всеки клиент може спокойно да развихри фантазията си и да поиска да му бъде изработена кухня по индивидуален проект в размерите, които са му необходими.

Защо Мебели Мондо?

Магазини, които предлагат мебели има много, това е факт, който няма как да оспорим. Но Мебели Мондо не е просто магазин за мебели. Това е мястото, на което можете да откриете наистина всичко, от което вашият дом има нужда. Това е мястото (царството), в което мебелите са не само изключително стилни, модерни, удобни и качествени, но и мястото, на което с удоволствие ще се връщате отново и отново.

Търсите модерни мебели за дома? Царството на мебелите е Мебели Мондо.